Føroyar

denmark  germany  faroe-islands

Cabinn i Esbjerg

I Esbjerg centrum har hotelkæden CABINN udvidet det eksisterende hotel med 72 værelser og kan dermed nu tilbyde 209 værelser.

Drauschke Consult fik til opgave at projektere alle de bærende konstruktioner og udarbejde komplet ingeniørmateriale. For at den nye bygning kunne opføres, blev en eksisterende bygning revet ned. Den nye bygning har, udover kælder og stue, 3 etager og er via en gangbro forbundet med det eksisterende hotel. Bygningens højde opfylder kravet til en bygning i konsekvensklasse CC2. I stueetagen er der et åbent område, som bliver benyttet til parkeringspladser, så det er muligt at parkere direkte ved bygningen. Hele bygningen er opført af betonelementer bestående af facader, vægge, huldæk, søjler og bjælker.

Undergrunden bestod hovedsageligt af sand og gjorde det dermed kompliceret at grave ud til kælder og efterfølgende fundering. Derudover var der flere bygninger som stødte tæt op til byggegrunden. Derfor var det nødvendigt at udføre spuns og føre fundamentsunderkant i en tilstrækkelig dybde for at opnå den nødvendige overflademodstand.​

Se PDF af referencen

Projektfakta

Region

Syddanmark

Byggeår

2014-2015

Bygherre

CABINN

Størrelse

72 nye værelser og kælder.

Arkitekt

Paarup og Knippel

Kontraktform

Hovedentreprise

Projektadresse

Skolegade 14
6700 Esbjerg

Virksemi

Aarhus

Bredskifte Alle 7, st
8210 Aarhus V

TLF. 72 200 865

kontakt@dcas.dk 

Klaksvik

Klaksvíksvegur 45

FO-700 Klaksvik

TLF. +298 788 150

dc@dc.fo