Øvrige kompetencer

​Vi udfører alle slags statiske beregninger for alle gængse byggematerialer og bygningstyper. Typisk er det specialopgaver, hvor dialogen med kunden har den største betydning.​

I forbindelse med beklædning af en bygning har vi beregnet og indarbejdet Rockzero-søjler i en facadebeklædning.

Der udarbejdes også projekter til reparationer efter brand og storm. F.eks. har vi udarbejdet et større projekt efter en brand på Fasterholdt genbrugsplads.

Vi udfører granskning af allerede udarbejdede projektmaterialer med henblik på yderligere optimeringer og alternative løsningsforslag. F.eks. ved ønske om reduktion af armering eller slankere konstruktioner.

Bygherrerådgivning udføres typisk for mindre bygherrer, da arbejdet ofte består af udarbejdelse af projektmateriale og efterfølgende koordinering med entreprenøren. F.eks. har vi udført arbejde for en ejerforening, der ønskede et nyt tag og en renovering af bagtrappen. Der blev i den forbindelse udarbejdet komplet udbudsmateriale til prissætning. I dette segment har indehaver Torben Drauschke en bred erfaring.

Vi tilbyder også mindre arkitektarbejder. Ved om- og tilbygninger kan vi udføre både tegne- og ingeniørarbejde, samt udarbejde byggeansøgning. Desuden er indehaver Maria Lauritzen uddannet indretningsarkitekt. F.eks. har vi hjulpet med renovering af Fjerritslev Fjernvarme, hvor der blev udarbejdet 3D tegninger med kontorfaciliteter og omklædningsrum.​

Vores afdelinger

Aarhus

Bredskifte Alle 7, st
8210 Aarhus V

TLF. 72 200 865

kontakt@dcas.dk 

Føroyar

Klaksvíksvegur 45

FO-700 Klaksvik

TLF. +298 788 150

pl@dc.fo 

Kontaktoplysninger

Drauschke Consult A/S

Bredskifte Alle 7, st, 8210 Aarhus V

Klik her for rutevejledning

Telefon: 72 200 865

E-mail: kontakt@dcas.dk

CVR​: 31158893