Nibe Skole, ombygning og renovering

Nibe Skole ombyggede gymnastiksalsområdet til klasselokaler. På administrationsfløjens 1. sal blev de eksisterende klasselokaler renoveret samt tilføjet toiletrum og flugtvejstrapper. Samtidig med ombygningen blev bygningen opgraderet med nye vinduer og et ventilationsanlæg, så indeklimaet blev væsentligt forbedret. I gymnastiksalsområdet blev der indbygget ovenlys, hvilket giver et godt lysindfald i lokalerne. Derudover blev gymnastiksalsområdet forbundet med en glasgang og der blev bygget en trappe- og elevatorskakt. Dermed er det nu muligt at bevæge sig mellem alle skolens lokaler uden at skulle udenfor.

 

Drauschke Consult udarbejdede udbudsmaterialet samt hovedprojekt indenfor alle ingeniørdisciplinerne. Derudover foretog Drauschke Consult fagtilsynet. Byggeriet blev opført planmæssigt og afleveret til skolen i sommerferien 2013.


Se PDF af referencen