Drauschke Consult A/S blev stiftet i 2007 og har siden udviklet sig til en virksomhed med 12 engagerede medarbejdere, der holder til i lokaler med facade til den store indfaldsvej Viborgvej i Aarhus.

Hovedbeskæftigelsen er rådgivende ingeniørarbejde inden for byggebranchen. Vi er især stærk inden for projektering af betonelementer, men har også en stor erfaring i udarbejdelse af komplet projektmateriale med tegninger og beregninger af både små og store projekter inden for andre byggematerialer. Den særlige kompetence inden for betonelementprojektering har medført, at vi har været med til at dimensionere komplicerede konstruktioner og bygninger, op til 25 etager.

Kvaliteten af det udførte arbejde lever op til de faglige og økonomiske krav, der stilles til den enkelte opgave, og de anvendte løsninger tager hensyn til omgivelserne, de indgår i. Arbejdet udføres altid pålideligt og effektivt med kundens tarv for øje og i et åbent og tillidsfuldt samarbejde.

Medarbejdernes viden udvikles løbende for til enhver tid at kunne imødekomme kundernes behov for seriøs og professionel projektering.

I 2019 blev Drauschke Consult Færøerne oprettet med Poul Nolsøe Kjølbro Linklett som medejer og direktør. Se Pouls kontaktdata og virksomhedens adresse her.

Vil du høre mere, eller ønsker du et uforpligtende møde, så kontakt Maria Lundsteen Lauritzen eller Torben Drauschke.